Portalen för Umeå - kommun, universitet och näringsliv

Startsida

Sök i portalen och umea.se/kommun

Besökare

Sök i portalen och umea.se/kommun

Konftel öppnar center i Kina

Umeåföretaget Konftels teknik för konferenstelefoner lanseras i Kina med ett nyöppnat democenter i Shanghai. Centret består av fem rum med olika tekniska plattformar för att ge återförsäljare och kunder en direkt upplevelse av Konftels produkter.

– Konftels smarta lösningar och flexibilitet passar utmärkt på den stora kinesiska marknaden. Här får man direkt känslan för hur enkelt det är att genomföra ett konferenssamtal med absolut högsta ljudkvalitet. Det är populärt att komma hit och testa, säger Simon Chin, Konftel Sales Director APAC.

Det är Konftels största distributör i Kina, Control Tech Group, som står bakom centret i samverkan med Konftel. Här finns fem rum med olika tekniska plattformar, där både återförsäljare och slutkunder får en direkt upplevelse av Konftels produkter. Valfri egen utrustning som dator, surfplatta, mobil eller bordstelefon kan anslutas via Konftels enheter.

Fortsatt stark tillväxt

Asien, Stilla havs-regionen och Kina (APAC) är fortfarande ett starkt tillväxtområde. Med stora avstånd blir distansmöten en viktig faktor för effektiv kommunikation.

– Konftel är en relativt ny aktör i Kina, men vi ser redan nu att användarvänligheten och bra ljudkvalitet är en framgångsfaktor. Vi har högt ställda tillväxtmål och det finns planer att öppna ytterligare Experience Centres i strategiskt viktiga städer, säger Simon Chin.

Mer information:

Läs mer om Konftel på deras webbplats.

Umeå kommuns webbplats
Turistbyrå
Umeå universitet
Umeå kommunföretag