Portalen för Umeå - kommun, universitet och näringsliv

Startsida

Sök i portalen och umea.se/kommun

Besökare

Sök i portalen och umea.se/kommun

Öppningsyra när badhuset Navet invigs

Lördag 20 augusti öppnar Umeås nya badhus Navet för första gången. Under fyra lördagar bjuds det på en massa festligheter för både stora och små. Bland annat så bjuder badbussen på fribiljetter.

Det har planerats och byggts för fullt under lång tid, och 20 augusti är det äntligen dags för Umeås nya badhus Navet att slå upp dörrarna. Öppningsyran pågår under fyra lördagar mellan 20 augusti och 10 september, men vissa aktiviteter äger rum dagarna där emellan. Det blir prova på-aktiviteter som bastufenomenet aufguss, yoga, babysim och flera sorters vattenträning. Du som är sugen på att se hur Navet fungerar kan också hänga med på en guidad rundtur.

Badbussen delar ut gratisbiljetter

Under fyra torsdagar i rad med start 18 augusti kommer en badbuss köra runt i Umeå med omnejd, och dela ut totalt 1 000 fribiljetter till öppningsyran Med fribiljetterna följer dessutom två bussbiljetter som kan användas för att åka till och från Navet.

På Navets webb kan du läsa mer om själva badhuset, aktiviteterna under öppningsyran samt var och när badbussen gör sina stopp.

Mer information:

Läs mer på www.navet.umea.se

Umeå kommuns webbplats
Turistbyrå
Umeå universitet
Umeå kommunföretag