Startsida Umeå kommun
Väven

Väven, Umeås mötesplats för kultur

I Väven, Umeås plattform för kultur och upplevelser, flätas människor och idéer samman, därav namnet. Här hittar du Umeå stadsbibliotek på tre våningsplan, Kvinnohistoriskt museum, flera skaparverkstäder, filmsalar och en massa annat.

Genom att skapa förutsättningar för nya samarbeten mellan små och stora aktörer i Umeå och övriga världen erbjuds besökaren ett spektrum av upplevelser. Här finns kultur i bred bemärkelse, från musik till mat, från föreläsningar till förströelse, från det spontana till det planerade, oavsett om du är där privat eller i affärer.

Mer information på Vävens webbplats

www.vaven.se hittar du information om vilka lokaler som går att hyra och hur du går tillväga för att göra en bokningsförfrågan. Här hittar du också information om de verksamheter som huserar i Väven och var du hittar dem.

I Vävens kalendarium kan du läsa om alla spännande aktiviteter som pågår i huset.

Sidan har granskats 2016-01-19

Sidans kortadress: www.umea.se/vaven

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.