SÖK

Yrken i Umeå kommun, collage

Det finns många yrken i Umeå kommun. Klicka på bilden för att se en större bild.

Häng med Team Umeå kommun

I Umeå kommun finns mer än 350 olika yrken. Vi vill nu berätta vilka vi är som jobbar här och vad vi gör. Det gör vi på ett av kommunens instagramkonton, @teamumeakommun. Vi vill också berätta varför det är en bra idé att söka sig till våra jobb i kommunen. Som du säkert vet behöver vi anställa omkring tusen medarbetare per år de närmaste åren. Genom att låna ut kontot till medarbetare hoppas vi skapa intresse för att jobba i Umeå kommun.

@teamumeakommun kan du följa en person under en arbetsvecka. Först ut är Anna-Lena Ekeborg som är demensspecialiserad undersköterska. Läs också mer om Anna-Lena och hennes jobb i en av artiklarna i Insidan. Stafettpinnen går sedan vidare till någon annan, i en annan verksamhet. Det är hemligt vem det blir.

Häng med på vår resa genom Umeå kommuns verksamheter, se vilka dina kollegor är och vad de gör. Vi hoppas att det ska bli en intressant och rolig resa!

Kommentera:
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarFler artiklar

Några yrken i kommunen:

Landskapsarkitekt, barnskötare, karttekniker, undersköterska, it-tekniker, administratör, jurist, förskollärare, studie- och yrkesvägledare, miljöinspektör, personalstrateg, parkarbetare, specialpedagog, trafikplanerare, bygglovshandläggare, utredare, modersmålslärare, energirådgivare, lokalvårdare, hörselpedagog, infrastrukturstrateg, statistiker, webbredaktör, dramapedagog, fritidsassistent, kurator, ekonom, musiklärare, fastighetsförvaltare, dietist och många, många fler.

Instagram

Instagram är en app för att dela foton och film via mobiltelefoner. Där kan du lägga upp bilder i ett flöde, följa andra användare och gilla eller kommentera deras bilder.

Ladda ner appen via Appstore eller Google play.

Insidan är Umeå kommuns personaltidning. Läs om medarbetare, verksamheter och händelser i kommunen, låt dig inspireras av andra och bidra själv med tips, inspiration och goda exempel.

Insidan vill bidra till gemenskap, nytta och glädje bland alla medarbetare. Kommunikationsenheten ger ut Insidan, normalt med tio nummer per år. Lämna gärna tips och synpunkter via www.umea.se/insidantips.

Umeå Kommun