Dela

Bildkälla: Quotesgram

Feng Shui för kroppen, start 21 november

Sporren bjuder in medlemmar till att inspireras av hur vi kan skapa harmoni och balans mellan oss själva och vår omgivning. I Feng shui förenas psykologi, filosofi, design och inredning. Nya tankesätt om hur vår yttre omgivning och miljö påverkar vår energi och sinnesstämmning.

På denna kurs erbjuds Feng shui för ökad livsenergi och hälsa uppdelat i:

  • grundtankar och filosofi
  • livsenergin Chi, Yin och Yang
  • de fem elementen
  • skillnaden mellan österlänskt och västerlänskt tänkande

En praktisk kurs där du ges möjlighet att efter egna behov genomföra direkta förändringar i ditt liv med hjälp av hälsoinredning - att skapa stillhet och ro för ökad balans och välbefinnande i vardagen.

 

Datum
Tisdag 21 och 28 november samt 5 och 12 december

Tid
Klockan 18.00 - ca 20.00

Plats
ABF, Rådhusesplanaden 16 B

Ledare
Héléne Tjernström, certifierad Feng Shui konsult

Kostnad
550 kronor

 

Héléne hälsar dig varmt välkommen!

Anmäl dig nedan

 

Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 8) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Ifall det är fullbokat men du ändå vill anmäla dig går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats så kan vi skriva upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Dela med dig:

Umeå kommun