Dela
Kom igen och spring tillsammans.

Hälsoresa till Sundsvall, mars 2018

Sporrenmedlemmar och en vän erbjuds möjlighet att anmäla sitt intresse för ett dygn med fokus på hälsa i Sundsvall för att delta i ett Nutrition Camp på Södra berget. Arrangörer är Svenska Näringsakademin och Mood in Mind.

Evenemanget omfattar bussresa tur och retur Umeå-Sundsvall, föreläsningar som har med kost och hälsa att göra samt några träningspass.

Vi åker från Umeå tidigt lördag morgon och programmet startar ungefär klockan 10 på lördagen och avslutas med lunch på söndagen. Bussresa, övernattning (del i dubbelrum), lunch, middag, frukost samt fika ingår i priset.

Föreläsare;

Martin Brunnberg - utbildare, föreläsare och författare inom näringslära mm

Susanne Dahlsätt - föreläsare, träningscoach och inspiratör mm

Maria Marklund - Personlig tränare, kostrådgivare mm

 

 

Datum
Preliminärt 24-25 mars, 2018

Tid
Avresa lördag klockan ca 06.00 - ankomst Umeå söndag klockan ca 17.00

Plats
Södra Berget, Sundsvall

Kostnad
ca 2000 kronor per person (för icke Sporrenmedlem tillkommer kostnad)


Det finstilta: Detta är endast en intresseanmälan för att se om Sporren får ihop så många deltagare vi behöver för att ordna en bussresa.

Bindande anmälan kommer att kunna göras på hemsidan efter årsskiftet om så sker. Anmälda nedan får då påminnelse om att göra ny anmälan via mejl.

Anmäl ditt intressen nedan

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer och antal så räknar vi med även din intresseanmälan.

Dela med dig:

Umeå kommun