Startsida Umeå kommun

Delar av friidrottshallen på Nolia avstängd tills vidare

Taket och innertaket på friidrottshallen är i behov av reparation på grund av att en större mängd snö har tyngt ner taket. Därför kommer delar av hallen att vara avstängd till dess att taket har reparerats.

Det är den bortre raksträckan som berörs av begränsningen. Detta innebär att rundlöpning inte är möjlig, däremot går det fortfarande att utöva till exempel höjd-, stav- och längdhopp. Ingen av innebandyplanerna berörs av begränsningen.

Material för reparation är beställt, men ännu finns ingen tidsplan för när hela hallen går att använda. Du som har bokat tider i hallen den närmasta veckan har meddelats via mejl.

Webbsidan uppdateras vid mer information.

Du som brukar besöka hallen under allmänhetens tider kan hålla dig uppdaterad via webbsidan Sport- och idrottsaktiviteter.

Kontakt

Lokalbokning
Umeå kommun
fritid.bokning@umea.se
090-16 18 55 

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.