Startsida Umeå kommun
Barn i lövhög

Tipsa om aktiviteter under höstlovet

Vecka 44 är det dags för höstlov! Är du arrangör? Se till att din aktivitet finns med i lovkalendern www.umea.se/handerpalovet! Här samlar kommunen, föreningar och andra aktörer aktiviteter som riktar sig till lovlediga barn och unga.

Umeå kommun samarbetar med evenemangskalendern "Allt om Västerbotten" för att erbjuda alla lovfirare en bra kalender på webben. Det innebär att evenemang för unga som läggs in på alltomvasterbotten.se även visas på www.umea.se/handerpalovet. När du klickar på ett evenemang i lovkalendern kommer du till alltomvasterbotten.se där du kan läsa mer om evenemanget.

Bidra med tips

Lämna tips på aktiviteter till lovkalendern, www.umea.se/handerpalovet

Instruktioner för hur du lägger till aktiviteter

Inför tidigare lov har det skickats in massor av bidrag till lovkalendern. Vi hoppas att engagemanget finns kvar och att du och andra arrangörer lägger in sina aktiviteter i lovkalendern, så att vi tillsammans skapar ett stort utbud och gör det synligt för barn, ungdomar och deras föräldrar.

Mer information

Läs mer i lovkalendern

Har du små resurser att berätta om och marknadsföra ditt evenemang? Via länken nedan hittar du tips på vad du kan göra för att nå ut utan att det behöver bli så dyrt. Det är bland annat tips om affischeringstavlor, evenemangskalendrar och kontaktuppgifter till tidningsredaktioner:

Marknadsför ett evenemang

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.