Startsida Umeå kommun

Föreningsbrev

Bild på föreningsbrev

Vad är föreningsbrevet?

Föreningsbrevet är ett nyhetsbrev från föreningsbyrån på Umeå kommun. Syftet med föreningsbrevet är att nå ut med viktig information som rör föreningar samt inspirera och berätta om goda exempel och härliga initiativ från Umeås föreningsliv.

Hur ofta kommer det ut?

Brevet skickas ut till alla föreningar som är registerade i föreningsregisteret och kommer ut cirka 10–12 gånger per år. För att få brevet direkt i din mejlkorg kan du anmäla dig som prenumerant på föreningsbrev. Skapa din prenumeration under "Prenumeration" tillhöger.

Viktigt att sprida vidare

Det är viktigt att du som är mottagare av föreningsbrevet ser till att sprida det vidare i din organisation, så att det når alla som kan ha nytta av informationen.

Vad tycker du om föreningsbrevet?

Om du har tankar eller idéer på hur vi kan utveckla föreningsbrevet, lämna dina åsikter eller kontakta Peter Hörnemalm, ansvarig utgivare. 

Läs föreningsbrev

Kontakt

Peter Hörnemalm
avdelningschef
Föreningsbyrå
090-16 16 18
peter.hornemalm@umea.se

Jenny Brantholm
kommunikatör
090-16 11 24
jenny.brantholm@umea.se

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Du som är prenumerant får ett mejl när vi publicerar ett nytt föreningsbrev.

Sidan har granskats 2018-02-20

Sidans kortadress: www.umea.se/foreningsbrev

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.