Startsida Umeå kommun
Sävar simhall

Sävar simhall

Sävar simhall är en familjevänlig och varm simhall som ger möjlighet till träning och avkoppling för alla.

Bassängen på 16 meter och plaskbassängen håller minst 30 grader och bubbelpoolen cirka 38 grader. Här finns trampolin, rutschkanor och vattenleksaker. I omklädningsrummen finns dam- och herrbastu. I kiosken säljer vi mjukglass, godis, varma chips, pannkakor, varmkorv, läsk och kaffe samt engångsblöjor, simglasögon, simpuffar med mera.

Till de träningssugna kunderna erbjuder vi både motionssim, gym och ett stort utbud av träningsklasser. Vill du veta mer så finns information under innehållsmenyn. Självklart är du också varmt välkommen att kontakta eller hälsa på oss om du har frågor.

Kontakt

Sävar simhall
Drottningvägen 9
918 32 Sävar
090-16 40 90
mejl

Nyheter

2017 är seniorernas år!
Vad sägs om en gratis månad träning oh bad för dig och din vän? Eller gratis guldkort för dig över 80 år? I år satsar Umeå kommun på dig! Klicka här och läs mer om satsningen.

 

Sommarsimskola
Anmälan till nästa omgång simskola är öppen. Läs och anmäl till sommarens simskola.

 

Renovering
Snart får vi en uppfräschning av lokalerna i källaren på Sävar simhall. Renoveringen tas i etapper. Från maj kan gym och gruppträningslokal vara delvis stängda.

Tyck om din fritid

Klicka på bilden och tyck om din fritid

Sidan har granskats 2017-04-24

Sidans kortadress: www.umea.se/savarsimhall

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter
Pressmeddelanden

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.