Startsida Umeå kommun
Umelagun

Välkommen till baden i Umeå!

I Umeå kommun har vi ett brett utbud av badhus, simhallar och tempererade utebad. Vi erbjuder lek och träning för alla åldrar!

Under "Innehåll" kan du läsa mer om de kommunala baden. Det är Navet, utebadet Umelagun, Hemgårdens bad, Sävar simhall, Storsjöhallen med Aquarena i Holmsund, utebadet i Obbola och Vallabadet i Hörnefors, som också har tempererat utebad.

Under "Andra badhus och simhallar" kan du också gå vidare till webbsidorna för Ersboda bad och gym, ett samarbete mellan ett kommunalt bolag och en förening, och den privata anläggningen IKSU Spa med inomhusbad.

Kontakt

Patrik Samuelsson
avdelningschef, fritid bad
Umeå kommun
090-16 16 45
070-296 22 98
mejl

Seniorsatsning

2017 är seniorernas år! Vad sägs om en gratis månad träning och bad för dig och din vän? Eller gratis träning på land och i vatten varje tisdag? I år satsar Umeå kommun på dig som är 65 år och äldre. Läs mer om detta på respektive badanläggning.  

Navets seniorsatsning

Storsjöhallens seniorsatsning

Vallabadets seniorsatsning

Sävar simhalls seniorsatsning

Hemgårdens bads seniorsatsning

Andra badhus och simhallar

Sidan har granskats 2017-11-29

Sidans kortadress: www.umea.se/bad

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.