Startsida Umeå kommun

Seniorsatsning

Vi har många starka seniorer som redan idag tränar hos oss och vi vill att ni ska bli ännu fler som håller igång och mår bra här hos oss på Hemgårdens bad och gym. Därför satsar vi nu extra på er!

Detta år är seniorernas år. Som en del av Umeå kommuns satsning på och för seniorer har vi på Hemgårdens bad och gym några erbjudanden för dig som är 65+.

 

Gratis yoga i vatten
Träna yoga i vår varma bassäng på onsdagar kl 13. Inga förkunskaper krävs för att delta. Det är begränsat antal platser. Klicka här och läs mer och anmäl din plats.

 

Råd till bra gymträning
På tisdagar kl 11.30-13.00 till och med 19 december kommer vår personliga tränare Sofia Eriksson finnas tillgänglig på gymmet. Du får tips och råd kring din träning anpassat efter de förutsättningar just du har. Dessa tider med PT är kostnadsfria och ingen anmälan krävs.

 

Gratis friidrottsträning

Tisdagar kl 11-12 till och med 12 december i friidrottshallen på Nolia har du som är 65 år eller äldre möjlighet att träna gratis. På plats finns en ledare som hjälper dig komma igång efter din förmåga, dagsform och träningsvana.


Umeå kommun satsar på DIG!

Det är inte bara vi på Hemgårdens bad och gym som satsar på seniorträning. Klicka här för att läsa mer om och se program för öppet hus på nya upplevelsebadet Navet, Vallabadet i HörneforsSävar simhall och Storsjöbadet i Holmsund.

Kontakt

Hemgården
Storgatan 22
903 21 Umeå

090-16 21 59

mejl

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.