Startsida Umeå kommun

Seniorsatsning

Vi har många starka seniorer som redan idag tränar hos oss och vi vill att ni ska bli ännu fler som håller igång och mår bra här hos oss på Sävar simhall, ute i byn och hemma. Därför satsar vi nu extra på er!

Detta år är seniorernas år. Som en del av Umeå kommuns satsning på och för seniorer har vi på Sävar simhall några erbjudanden för dig som är 65+. Passa på att skaffa guldkort hos oss!

 

Värva en vän

Har du träningskort hos oss, och en vän som vill börja träna? Ta med kompisen nästa gång du tränar så får både du och din vän en extra månad gratis då kompisen köper ett guldkort. Se priser. Erbjudandet gäller 2017 och för alla er i åldern 65 år och uppåt.

 

Gratis gymträning med PT

På tisdagar kl. 10.30-11.30 till och med 19 december hålls gratis gymträning för din som är 65 år eller äldre. Sävar simhalls personliga tränare vägleder träningen och ger tips och råd i träningsteknik.

 

Gratis friidrott

Tisdagar kl. 11-12 i friidrottshallen, Nolia till och med 12 december har du som är 65 år eller äldre möjlighet att träna gratis. På plats finns en ledare som hjälper dig komma igång efter din förmåga, dagsform och träningsvana.

 

Umeå kommun satsar på DIG!

Det är inte bara vi på Sävar simhall som satsar på Seniorträning. Klicka här för att läsa mer om och se program för öppet hus på nya upplevelsebadet Navet, Hemgården i Umeå, Vallabadet i Hörnefors och Storsjöbadet i Holmsund.

Kontakt

Sävar simhall
Drottningvägen 9
918 32 Sävar
090-16 40 90
mejl

Mer information

Rabatt för dagsklasser
Vi håller ett reducerat pris på alla träningsklasser dagtid. Priset per klass är 50 kronor.

Se gruppträningsschemat

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.