Startsida Umeå kommun

Sommarträning

Nu kan du träna utomhus på Umelagun i samarbete med Navet! Vi erbjuder gruppträning för både vältränade, otränade och allt däremellan.

Det finns olika träningsklasser att välja på och alla leds av våra duktiga instruktörer. Eller varför inte kombinera löprundan eller cykelturen i Nydalaspåren eller runt Nydalasjön med simning i vår 25-metersbassäng?

Core, Yoga och Cirkel håller till på gräsytan på Umelagun. Ta gärna med någonting att sitta/ligga på. Som en del av årets satsning på seniorer (65 år och äldre) tränar du gratis på Yoga alla måndagar samt Cirkel på torsdagar.

Du kan som vanligt också delta i vattenträningsklasser inomhus på Navet hela sommaren. All träning på Umelagun och Navet ingår i Navetkortet.

Bokning

Du kan boka din plats här, men klasserna är också öppna för drop-in. Vid ihållande regn ställs passen in. Kontakta Umelagun på 090-16 55 55 om du är osäker.

Kontakt

Umelagun
Nydalasjön 10
906 52 Umeå

090-16 55 55
navet@umea.se

App för gruppträning

Ladda ner appen för att boka pass på Umelagun. Här kan du även boka träning på Umeå kommuns andra bad. Sök på Bad Umeå när du vill ladda ner badens app.

Appen för baden i Umeå kommun

Appen för baden i Umeå kommun

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.