Startsida Umeå kommun

 Vallabadet, Hörnefors

Ett familjevänligt bad med möjligheter till motion och avkoppling för alla åldrar.

För dig som vill simma lugnt finns vissa dagar banor reserverade för motionssim och på söndagar och måndagar är vattnet extra varmt, 32-33°. Här finns vattenleksaker och liten rutschkana i barnbassängen.

I kiosken säljer vi mjukglass, godis, varma chips, läsk, kaffe och kanelbullar samt pajer och varmkorv (korv endast på helger och lov). Vi har även engångsbadblöjor, simglasögon, simpuffar med mera till försäljning.

Barn som vill bada utan sällskap av vuxen måste vara 9 år fyllda eller gå i årskurs 3 och vara simkunnig. Med simkunnig menar vi att du kan hoppa i på djupt vatten, få vatten över huvudet, ta dig upp till ytan och därefter simma 50 meter med valfritt simsätt.

Kontakt

Vallabadet
Industrivägen 8
905 31 Hörnefors

0930-291 90
mejl

Mer information
Nyheter

Vattenträning
Flera nyheter för hösten! Visst är du med oss? Läs mer om höstens vattenträning.

 

2017 är seniorernas år!
Vad sägs om en gratis månad träning och bad för dig och din vän? Eller gratis träning på land och i vatten varje tisdag? I år satsar Umeå kommun på dig! Klicka här och läs mer om satsningen.

Tyck om din fritid

Sidan har granskats 2017-11-10

Sidans kortadress: www.umea.se/Vallabadet

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.