Startsida Umeå kommun

 Vallabadet, Hörnefors

Vallabadet är ett familjevänligt bad med möjligheter till motion och avkoppling för alla åldrar.

För dig som vill simma lugnt finns vissa dagar banor reserverade för motionssim och på söndagar och måndagar är vattnet extra varmt, 32–33°. Här finns vattenleksaker och liten rutschkana i barnbassängen.

I kiosken säljer vi mjukglass, godis, varma chips, läsk, kaffe och kanelbullar samt pajer och varmkorv (korv endast på helger och lov). Vi har även engångsbadblöjor, simglasögon, simpuffar med mera till försäljning.

Barn som vill bada utan sällskap av vuxen måste vara 9 år fyllda eller gå i årskurs 3 och vara simkunnig. Med simkunnig menar vi att du kan hoppa i på djupt vatten, få vatten över huvudet, ta dig upp till ytan och därefter simma 50 meter med valfritt simsätt.

Kontakt

Vallabadet
Industrivägen 8
905 31 Hörnefors

0930-291 90
vallabadet@umea.se

Mer information
Nyheter

Fritt inträde på sportlovet

Alla grundskoleelever inom Umeå kommun får bada och busa gratis hos oss hela sportlovet! Detta erbjudande gäller 5–11 mars för barn 6-16 år och som går på Umeå kommuns grundskolor.

Kom ihåg att barn under 9 år samt icke simkunniga alltid måste ha sällskap av en vuxen. Erbjudandet av fritt inträde under sportlovet gäller även på Storsjöhallen, Navet och Vallabadet. Välkommen!

Vattenträning

Du kan anmäla dig till vårens vattenträning. Visst är du med oss? Vårens vattenträning 

Yoga, Senior Power

Vi fortsätter senioryoga även under våren 2018! Vårterminens kurs i Yoga, Senior Power        

Tyck om din fritid

Sidan har granskats 2018-02-23

Sidans kortadress: www.umea.se/Vallabadet

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.