Startsida Umeå kommun

Seniorsatsning

Vi har många starka seniorer som redan idag tränar hos oss och vi vill att ni ska bli ännu fler som håller igång och mår bra här hos oss på Vallabadet, ute i byn och hemma. Därför satsar vi nu extra på er!

Detta år är seniorernas år. Som en del av Umeå kommuns satsning på och för seniorer har vi på Vallabadet några erbjudanden för dig som är 65+. Passa på att skaffa kort hos oss!

 

Värva en vän

Har du årskort hos oss, och en vän som vill börja träna? Ta med kompisen nästa gång du tränar så får både du och din vän en extra månad gratis då kompisen köper ett årskort. Se priser på årskort. Erbjudandet gäller 2017 och för alla er i åldern 65 år och uppåt.

 

Gratis träning varje tisdag

Tisdagar till och med 12 december bjuder vi på gratis friidrottsträning och gratis vattenträning för dig som är 65 år eller äldre. 

  • Friidrott kl. 11.00-12.00 i friidrottshallen på Nolia
  • Vattenträning kl. 15.00-15.30 på Vallabadet

På plats finns en ledare som hjälper dig komma igång efter din förmåga, dagsform och träningsvana.


Umeå kommun satsar på DIG!

Det är inte bara vi på Vallabadet som satsar på seniorträning. Klicka här för att läsa mer om och se program för öppet hus på nya upplevelsebadet Navet, Hemgården i UmeåSävar simhall och Storsjöbadet i Holmsund.

Kontakt

Vallabadet
Industrivägen 8
905 31 Hörnefors

0930-291 90
mejl

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.