Startsida Umeå kommun
Skapande lördag i kostymrummet

Skapande lördag

Skapande lördag erbjuder en plats för eget skapande, helt kostnadsfritt och för alla åldrar. Under terminerna ordnar vi ett antal skapande lördagar då Kulturcentrum för barn och unga är fyllt av aktiviteter där alla har möjlighet att vara med och skapa tillsammans!

Klä ut er i vår teatergarderob och lek fritt i vårt sagorum, pröva afrikansk dans, ta och mys en stund med en bok i vår sagogrotta eller besök ateljén där stora och små kan skapa tillsammans.

Nästan alla lördagar arrangeras det även ett kulturprogram. Programmen har ett mycket begränsat antal platser och vänder sig oftast till en specifik åldersgrupp. Gratisbiljetterna släpps när vi öppnar klockan tolv, biljetter går inte att förhandsboka.

Skapande lördag är alltid från klockan 12.00 till 15.00. Ateljén stänger insläppet en kvart tidigare. På plats finns våra lördagsvärdar, ateljépedagoger och dansledare. I Kafé Hamnen finns personal från Ungdomens hus som erbjuder billigt och gott fika.

Program hösten 2017

Vi erbjuder tio skapande lördagar under hösten 2017 med start 16 september.

Länk till Höstens program (webbsida)
Länk till höstens program (pdf-fil)

 

Kontakt

Rickard Eklund
090-16 34 65
mejl

Karin Rosvik
090 16 34 86
mejl

Skapande lördag, direktnummer på lördagar, klockan 12–15:
070-375 65 45

Affisch

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.