Startsida Umeå kommun

Vi söker enhetschef till Överförmyndarkontoret

Har du erfarenhet av att arbeta som ledare? Du kanske har erfarenhet av myndighetsövning eller från överförmyndarverksamhet? Är du trygg och prestigelös och har god samarbetsförmåga? Du behövs som enhetschef för Överförmyndarkontoret.

Överförmyndarkontoret utövar tillsyn av gode män, förvaltare och föräldrar/förmyndare. Verksamheten och tillsynen är till för att ta tillvara de svagastes rätt i samhället. Som enhetschef ansvarar du för att leda, planera, samordna och utveckla verksamheten.

Låter det som något för dig eller någon du känner?

Läs mer om tjänsten och registrera din ansökan på www.umea.se/ledigajobb.

Kontakt och support

Jobbsupport
Umeå kommun
090-16 10 99, tryck 1
mejl

Mer information

Bli en del av
Team Umeå kommun!

Umeå utvecklas snabbt och är en av Sveriges mest växande städer. Vi har två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Umeå kommun är regionens största arbetsgivare och här finns bred kompetens. Vi söker alltid nya medarbetare inom olika yrkesområden.

Läs mer om att arbeta i Umeå kommun på www.umea.se/jobb.

Medarbetare

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter
Pressrum

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.