Startsida Umeå kommun
Boende och sjuksköterska på Hemgården

Är du vår nästa boendehandledare?

Är du en tålmodig och lyhörd person med stort engagemang för barn och vuxna med funktionsvariationer och psykisk ohälsa? Då är det kanske dig vi söker!

Som boendehandledare i Umeå kommun kan du arbeta inom en rad olika områden, exempelvis avlasta föräldrar i skötsel och omsorg av barn med funktionsnedsättningar, boendestöd gentemot vuxna med psykisk ohälsa med mera.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och omväxlande arbete där din insats gör skillnad. Låter det som något för dig eller någon du känner?

Läs mer om tjänsterna och registrera din ansökan på www.umea.se/ledigajobb.

Kontakt och support

Jobbsupport
Umeå kommun
090-16 10 99, tryck 1
jobb@umea.se

Mer information

Bli en del av
Team Umeå kommun!

Umeå utvecklas snabbt och är en av Sveriges mest växande städer. Vi har två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Umeå kommun är regionens största arbetsgivare och här finns bred kompetens. Vi söker alltid nya medarbetare inom olika yrkesområden.

Läs mer om att arbeta i Umeå kommun på www.umea.se/jobb.

Medarbetare

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.