Startsida Umeå kommun
Två kockar smakar av mat

Är du vår nya enhetschef för Måltidsservice?

Har du ett brinnande intresse för mat och en tydlig idé om matkvalitet, miljö och hälsa? Har du dessutom ledarskapserfarenhet och en högskoleutbildning inom kostområdet? Då är det kanske dig vi söker.

Måltidsservice i Umeå kommun tillagar, transporterar och serverar luncher i för- och grundskolan, gymnasieskolan och till flera enheter inom äldreomsorgen.

Vi erbjuder nu ett ansvarsfullt och flexibelt arbete där du ansvarar för verksamhet, livsmedelssäkerhet, personal och ekonomi inom måltidsverksamheten för några skolor, förskolor och äldreboenden. Låter det som något för dig eller någon du känner?

Läs mer om tjänsten och registrera din ansökan på www.umea.se/ledigajobb.

Kontakt och support

Jobbsupport
Umeå kommun
090-16 10 99, tryck 1
jobb@umea.se

Mer information

Bli en del av
Team Umeå kommun!

Umeå utvecklas snabbt och är en av Sveriges mest växande städer. Vi har två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Umeå kommun är regionens största arbetsgivare och här finns bred kompetens. Vi söker alltid nya medarbetare inom olika yrkesområden.

Läs mer om att arbeta i Umeå kommun på www.umea.se/jobb.

Medarbetare

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.