Startsida Umeå kommun
Flygbild över Umeå

Är du vår nya GIS/GIT-utvecklare?

Vill du skapa smarta och effektiva arbetssätt med hjälp av geografisk information och samtidigt göra skillnad för Umeå kommun och våra invånare? Har du dessutom kunskap inom 3D och en högskoleutbildning med inriktning mot GIS/GIT? Då är det kanske dig vi söker.

Lantmäteri i Umeå kommun arbetar inom ett brett verksamhetsspektrum och ansvarar bland annat för kommunens grundläggande landskapsinformation och fastighetsdata.

Vi erbjuder nu ett inspirerande arbete där du bland annat kommer arbeta med kartframställning och GIS-analyser. Du kommer även arbeta med att bygga upp och ajourhålla databaser i 2D och 3D. Låter det som något för dig eller någon du känner?

Läs mer om tjänsten och registrera din ansökan på www.umea.se/ledigajobb.

Kontakt och support

Jobbsupport
Umeå kommun
090-16 10 99, tryck 1
jobb@umea.se

Mer information

Bli en del av
Team Umeå kommun!

Umeå utvecklas snabbt och är en av Sveriges mest växande städer. Vi har två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Umeå kommun är regionens största arbetsgivare och här finns bred kompetens. Vi söker alltid nya medarbetare inom olika yrkesområden.

Läs mer om att arbeta i Umeå kommun på www.umea.se/jobb.

Medarbetare

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.