Startsida Umeå kommun
Väven och kajen i Umeå

Vill du jobba som producent?

Är du en prestigelös ”doer” som har erfarenhet av arbete med arrangemang och programverksamhet? Då kanske det är dig vi söker.

Umeå är känt för ett kreativt klimat och ett rikt kulturliv med många engagerade föreningar. Vi söker dig som med övriga medarbetare vill fortsätta utveckla programverksamheten. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av arrangemang, främst i Väven men också på offentliga platser. Du kommer att erbjudas ett omväxlande arbete i ett multiupplevelsehus i ständig rörelse.

Låter det som något för dig eller någon du känner?

Läs mer om tjänsten och registrera din ansökan på www.umea.se/ledigajobb.

Kontakt och support

Jobbsupport
Umeå kommun
090-16 10 99, tryck 1
jobb@umea.se

Mer information

Bli en del av
Team Umeå kommun!

Umeå utvecklas snabbt och är en av Sveriges mest växande städer. Vi har två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Umeå kommun är regionens största arbetsgivare och här finns bred kompetens. Vi söker alltid nya medarbetare inom olika yrkesområden.

Läs mer om att arbeta i Umeå kommun på www.umea.se/jobb.

Medarbetare

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.