Startsida Umeå kommun

Astridgården

Vi består av små lägenheter med individanpassad omsorg, hemlagad mat i hemtrevlig miljö. Aktiviteter och utevistelser i gemenskap varje vecka. Vi arbetar för att ge trygghet, god omvårdnad och en hög livskvalité fram till livets slut för äldre, dementa och/eller handikappade, med en humanistisk människosyn vilket innebär att alla människor är unika och ska behandlas med kärlek och respekt.

Personal och kompetens

Personalen är vår viktigaste resurs vi vet värdet av att ha en personal som mår bra. Vi satsar på att skapa en empatisk, engagerad och motiverad personal, för att ständigt utveckla och bibehålla vår höga vårdkvalité. Vår personal är undersköterskor.

Astridgården erbjuder hemtjänst på finska.

Kvalitetsarbete

Vi tillämpar sedan 1992 "Ständiga förbättringar". Vi har faddersystem där varje medarbetare har ansvar för den individuella vården för varje hyresgäst. Vi utför kontinuerligt interna kvalitetskontroller både för våra hyresgäster men också för personal. Vi deltar i de kvalitetskontroller som Kommun och Socialstyrelsen genomför årligen. Vi lagar vår egen mat och råder under Livsmedelsverkets kontroller och är miljöcertifierade.

Överskjutande vinst (frivillig uppgift)

Vår vinst går till:

  • utbildning av personal, studieresor
  • inköp av stöd och hjälpmedel
  • utbyggnad och utveckling av verksamheten.

Erbjuds tilläggstjänster

Ja

Synpunkter och önskemål

Du vänder dig i första hand till din fadder och löser det sig inte med den kontakten kan du alltid kontakta Arbetschef på 070-699 26 10 eller Verksamhetschef på 070-662 90 55.

Fakta

Område:

Hörnefors

Tider:

06.00–22.00 alla dagar

Nattinsatser utförs av den kommunala nattpatrullen.

Kontakt

Astridgården i Hörnefors AB
Sundelinsvägen 1
905 72 Hörnefors
www.astridgarden.se

Gunilla Lindelöf
arbetschef, personalchef
070-699 26 10
mejl

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.