Startsida Umeå kommun

Vill du delta i en workshop om framtida digital lärmiljö den 19 oktober?

För att få en digital lärmiljö så funktionell och tilltalande som möjligt för personal, elever och vårdnadshavare vill vi ha in synpunkter och önskemål om vilka pedagogiska processer och administrativa funktioner som en framtida digital lärmiljö behöver stötta.

Om du som vårdnadshavare vill bidra med dina tankar och synpunkter på ett konstruktivt sätt så är du välkommen att delta i en workshop riktad till vårdnadshavare inom grundskolan. Vi kommer att lyfta frågor som “Vad fungerar bra idag?” och “ Vad kan göras bättre?”

Vi strävar efter att ha med vårdnadshavare från alla skolområden och stadier. Om antalet deltagare blir alltför stort gör vi ett urval.

 

När: 19 oktober kl. 17-20

Plats: Aulan på Tegs Centralskola

 

Inbjudan till workshop vårdnadshavare

Anmälan workshop vårdnadshavare

 

Sista anmälningsdag är torsdagen den 12 oktober. Anmälan sker i bifogad länk. Du som anmäler dig får återkoppling och mer information den 13 oktober.

Innehåll
Menyn kan ej genereras för sidor av typen: "sv:article"

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.