Hamnmagasinet

Hamnmagasinet

Hamnmagasinet är en kreativ mötesplats för dig mellan 15-25 år. En frizon där alla är välkomna. Här kan du för­verkliga dina idéer, stora som små. Hos oss finns allt från scener, mötesrum och utställningsväggar till symaskiner, bildredigeringsprogram, pärlplattor, musik- och DJ-rum. Framförallt har vi kunnig och erfaren personal som alltid är intresserade av att möta unga och bolla idéer med dig. Varmt välkommen!

Café!

I vårt café kan du köpa gott och billigt fika eller äta mat. Allt är vegetariskt (lakto-ovo) och självklart finns veganska alternativ. Kaffet är krav- och fairtrademärkt och vi har gra­tis wifi. En dator finns också att låna.

Skapande

I vår designverkstad finns allt möjligt som har med design, hantverk och pyssel att göra. Designa dina egna smycken, gör pins, sy, sticka, virka, tryck på t-shirts och mycket mer. Allt material finns till självkostnadspris! Under veckorna har vi regelbundna drop-in workshops. Håll koll på kalendern för mer info!

DJ-studio

I vår DJ-studio har vi en Pioneer CDJ-2000 anlägg­ning. Här kan du själv öva eller delta i en DJ-workshop. För att boka studion behövs ett DJ-kort som du får gratis av oss.

Musikrum

Har du ett band, vill du starta ett, eller vill du själv få tillgång till musikrum för att sjunga eller spela? Vi har två rum, fullt utrustade med sånganläggning, gitarr- och basförstärkare, trumset och keybord. Kom och provrepa!

Spela spel

På Hamnmagasinet kan du spela tv-spel, brädspel, biljard och foosball. Vi har två tv-spelsrum med PS4, Wii och Xbox One samt flera roliga brädspel. Om du har önskemål på något nytt spel så berätta för oss!

Open stage

Vår scen är öppen för dig som vill arrangera en spel­ning, styra upp ett Poetry Slam eller Stand Up-kväll. Vi tar också in olika artister utifrån önskemål. Hör av dig till oss om du vill göra något själv eller har någon idé!

Hade du nytta av informationen?  
(143 röster)

Hamnmagasinet

Västra Strandgatan 4
903 26 Umeå
Tel: 090-16 21 36

Öppettider:

Sommartider fram till skolan börjar:

Måndag Stängt

Tisdag 15-22

Onsdag 15-22

Torsdag 15-22

Fredag 15-22

Lördag Stängt

Söndag Stängt

  

Kontakt:

Dela med dig av din berättelse till Make Equal Stories!

Dela med dig av din berättelse till Make Equal Stories!

Är du intresserad av att starta en förening? Klicka på länken så kommer du till Fritidsforums enkla steg för steg beskrivning i hur du ska gå till väga.

Är du intresserad av att starta en förening? Klicka på länken så kommer du till Fritidsforums enkla steg för steg beskrivning i hur du ska gå till väga.

Sidan granskad av Mikael Nordfeldth

2018-08-14

Kalender:

Vecka 33

 

Tisdag 14/8:

15:00-21:00 Graffiti, testa på!

18:00-22:00 Brädspelskväll


Onsdag 15/8:

15:00-21:00 Graffiti, testa på!

 

Torsdag 16/8:

18:00 Föreningsaktiviteter med Lek som en gycklare (nycirkus) och Ume Gaming Dojo (fightingspel)


Fredag 17/8:

Helt vanligt sommarhäng, kom och ta del av vårt utbud!

 

Samarbeten:

På www.umea.se/ung samlar vi information och länkar för att du som är ung i Umeå kommun lätt ska kunna få hjälp och hitta den information du söker.