Kolla in alla aktiviteter i lovkalendern

Äntligen sommarlov! Du som är lovledig hittar tips på aktiviteter att göra under sommarlovet på www.umea.se/handerpalovet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Kolla in allt som händer och visa dina kompisar! Är du arrangör? Kom ihåg att tipsa om din aktivitet i lovkalendern.

Under lovet kan du bland annat spela minigolf och racketsport, bada på de tempererade utebaden, gå på sommarlovsbio, prova på kampsport, delta i sommarboken, skapa och mycket annat! Många av aktiviteterna är gratis för dig med Händer på lovet-kort. Se alla aktiviteter i lovkalendern på www.umea.se/handerpalovet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om Händer på lovet-kortet

Händer på lovet-kortet ger fritt barn i förskoleklass och upp till årskurs 9 i Umeå kommun fritt inträde till flera aktiviteter som arrangeras av Umeå kommun och olika föreningar under sommarlovet. Kortet delas ut via skolan inför lovet.

Mer information om Händer på lovet-kortet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Aktiv fritid

I lovkalendern finns tips på aktiviteter under sommarlovet men på webbsidan Aktiv fritid har vi också samlat många utomhusaktiviteter som passar hela familjen.

Aktiv fritid

Ha ett fantastiskt sommarlov!

Sidan publicerades