Kolla in alla aktiviteter i lovkalendern

Ännu sommarlov! Du som är lovledig hittar tips på aktiviteter att göra under sommarlovet på www.umea.se/handerpalovet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Kolla in allt som händer och visa dina kompisar! Är du arrangör? Kom ihåg att tipsa om din aktivitet i lovkalendern.

Under lovet kan du bland annat spela minigolf och racketsport, bada på de tempererade utebaden, gå på sommarlovsbio, prova på kampsport, delta i sommarboken, skapa och mycket annat! Många av aktiviteterna är gratis för dig med Händer på lovet-kort. Se alla aktiviteter i lovkalendern på www.umea.se/handerpalovet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om Händer på lovet-kortet

Händer på lovet-kortet ger fritt barn i förskoleklass och upp till årskurs 9 i Umeå kommun fritt inträde till flera aktiviteter som arrangeras av Umeå kommun och olika föreningar under sommarlovet. Kortet delas ut via skolan inför lovet.

Mer information om Händer på lovet-kortet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Aktiv fritid

I lovkalendern finns tips på aktiviteter under sommarlovet men på webbsidan Aktiv fritid har vi också samlat många utomhusaktiviteter som passar hela familjen.

Aktiv fritid

Njut av sommarlovet och ladda för skolstart!

Sidan publicerades