Portalen för Umeå - kommun, universitet och näringsliv

Startsida

Sök i portalen och umea.se/kommun

Besökare

Sök i portalen och umea.se/kommun

Nu presenteras temat för Sveriges bredaste arbetsmarknadsmässa

Nu presenteras temat för Sveriges bredaste arbetsmarknadsmässa, som arrangeras 31:a januari på Umeå universitet. På Uniaden kommer över 6000 studenter ha möjligheten att träffa representater från arbetslivet.

Temat för den 22:a upplagan av Uniaden är "Make Your Own Future". Tanken med temat är att det är individen som själv bestämmer över sin egen framtid. Idag finns det fler karriärsvägar och profiler i samhället som utvecklat nya positioner, roller och sysselsättningar. Vägvalen har blivit fler, vilket innebär att nätverkande, kontakter och framförallt engagemang gör skillnaden i ens framtida karriär. Uniaden är Umeå universitets största studentprojekt då runt 200 engagerade studenter är med och hjälper till.

- Då vägvalen, yrkesrollerna och profiler i dagens samhälle blivit fler så vill vi inspirera och informera våra studenter om att de har makten att bestämma över sin egen framtid. Det hoppas vi att årets tema ska inspirera till, berättar Taymaz Tahmasebi Aria, projektledare Uniaden 2017.

Mer information:

Läs mer om Uniaden

Umeå kommuns webbplats
Turistbyrå
Umeå universitet
Umeå kommunföretag