Portalen för Umeå - kommun, universitet och näringsliv

Startsida

Sök i portalen och umea.se/kommun

Besökare

Sök i portalen och umea.se/kommun

T3 öppnar kontor i Stockholm

Bredbandsoperatören T3 öppnar nytt kontor i Stockholm. Nyligen öppnade Umeåföretaget även kontor i Skellefteå.

T3 fortsätter att expandera och öppnar kontor i Stockholm. Beskedet kommer bara en tid efter att ett kontor även öppnats i Skellefteå. Ansvarig för företagsförsäljning på plats i Stockholm är Navid Haghjo. I Skellefteå har Dick Hellman värvats.

– Om än vi är norrlänningar i själ och hjärta var det ett naturligt steg för oss att öppna ett lokalt kontor i Stockholm, säger T3s marknad och försäljningschef Henrik Nilsson.

– Med ett kontor i Stockholm ökar vi vår närvaro lokalt och kan därmed stötta våra befintliga företagskunder på plats, samtidigt som nya affärsmöjligheter naturligtvis öppnas, fortsätter Henrik Nilsson.

T3 har även under hösten även utökat sina tjänster inom datacenterdrift. I somras värvades internationelle experten Mattias Sundling för att bygga upp ett datacenter med molntjänster för mindre företag.

T3 tilldelades priset som Årets tillväxtföretag 2014 vid Umeågalan efter att företaget fördubblat sin omsättning, från 45 miljoner kronor år 2010 till 90 miljoner 2013. Efter det har T3 fortsatt växa. Omsättning för 2014 var 107 miljoner kronor.

Företaget har idag drygt 50 000 kunder fördelat på över 150 stadsnät runt om i Sverige. Företaget har ett 60-tal medarbetare.

Umeå kommuns webbplats
Turistbyrå
Umeå universitet
Umeå kommunföretag