Midgårdslärare är årets lärare i länet

Cecilia Holm, lärare på Estetiska programmet med inriktning estetik och media Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., har utsetts till årets lärare i Västerbotten. En jury har utsett vinnaren utifrån elevernas motiveringar.

Över 30 000 elever från hela landet har nominerat sina favoritlärare på mellan-, högstadiet och gymnasiet. Nominering skickas tillsammans med motivering in via Lärargalans webbplats och därefter koras vinnarna av en jury. I vanliga fall prisas vinnarna på en gala men på grund av pandemin skjuts årets prisceremoni upp och vinnarna bjuds i stället in till nästa års gala.

En inspiratör som stöttar och sprider glädje

Flera elever har nominerat Cecilia som pristagare till årets lärare och nedan ses ett urval av de fina motiveringar som skickats in till Lärargalan:

"Under mina tre år på Midgårdsskolan blommade jag ut. Cecilia lärde mig att tro på mig själv och våga testa nya saker. Tack vare henne blev gymnasietiden otroligt utvecklande. Hon bjöd samtidigt på sig själv och gjorde undervisningen rolig. Hennes kreativitet vet inga gränser, vilket smittar av sig på hennes elever."

"Otroligt varm lärare som med sin entusiasm inspirerat och fortsätter att inspirera i liksom utanför klassrummet. Glad att få haft henne som lärare! Tack Cecilia!"

"Cecilia är så himla motiverad i sin lärarroll att man blir så sugen på att lära sig av henne! Hon var en stor stöttepelare under hela gymnasietiden och jag tycker hon förtjänar all kärlek hon kan få!"

"Cecilia är en underbar lärare som gör lektionerna roligare, på mer kreativare sätt och är en bra inspiration."

Sidan publicerades