Cykel

Pimpad cykel av Anis Don Demina under Världsnatursfondens jubileumsturné våren 2021 i Umeå.

Fototävling på Cykelstället 1–13 juni 2021

Umeå växer och fler människor rör sig i vår stad. För att minska Umeås klimatpåverkan, undvika trängsel och förbättra luften är det viktigt att vi reser hållbart. Det är väldigt intressant för oss på Umeå kommun att få veta hur du använder Cykelstället. Därför genomför vi en fototävling mellan tisdag 1 juni och söndag 13 juni.

Cykelstället byggdes för att skapa en naturlig mötesplats för Umeås cyklister och där finns ett antal olika funktioner som cykeltvätt, verktyg, sittplatser, cykelparkering under tak, ladduttag för mobiler och elcyklar med mera. Vi vill underlätta för dig som väljer att resa hållbart. Detta är en av många andra åtgärder som gör Umeå till en trevligare stad att vistas och bo i.

Barncykelhjälm signerad av Anis Don Demina

Första pris i fototävlingen är en barncykelhjälp pimpad och signerad av Anis Don Demina.

Vad gillar du att göra på Cykelstället?

Fota med din mobilkamera vad du gör på platsen och det du uppskattar mest med Cykelstället. Syftet med tävlingen är visa på hur många användningsområden platsen har.

Skicka in bilden och svara på frågan: Hur kan vi utveckla Cykelstället så att det blir en ännu bättre plats? Då har du chans att vinna fina priser. Första pris är en barncykelhjälm pimpad och signerad av Anis Don Demina, övriga priser är goodiebags med cykeltema.

Vinnarna utses av en jury på Umeå kommun. De vinnande bidragen kommer att visas på Umeå kommuns webb och i sociala medier.

Skicka in ditt bidrag till Fototävlingen via detta forumlär:
Mer information

Sidan publicerades