Den 1 december 2022 firar vi på Hotel Clarion Umeå att de första organisationerna ansluter till Umeå klimatfärdplan. Här anmäler du dig till eventet.

Välkommen till Lokalt klimattoppmöte 2022!

Den 1 december är du och dina kollegor välkomna till ett event där flera organisationer skriver under en avsiktsförklaring om att arbeta tillsammans för att skynda på Umeås klimatomställning.

Den 1 december firar vi att de första företagen, offentliga verksamheterna, ideella organisationerna och andra aktörer ansluter till Umeå klimatfärdplan och lovar att arbeta tillsammans för att öka takten på Umeås klimatomställning. Vi som skriver under avsiktsförklaringen åtar oss bland annat att dela erfarenheter och kunskap, arbeta aktivt med att minska utsläppen och redovisa för andra om hur arbetet går.

Välkommen till årets kanske viktigaste möte!

Program

Under eftermiddagen minglar vi, fikar klimatsmart och lyssnar på spännande företag som jobbat med klimatfärdplanen under året. Anders Wijkman, författare, debattör och hedersordförande för Romklubben sätter Umeå klimatfärdplan i ett större internationellt sammanhang. Efteråt finns möjlighet att fortsätta mingla tillsammans på en enkel mingelmiddag.

Är ni med 1 december?

När: 1 december klockan 15–17 med möjlighet till efterföljande mingelmiddag.

Var: Clarion Hotel Umeå.

Sista anmälningsdag: 18 november

Skriver ni under?

Planerar din organisation att skriva under avsiktsförklaringen? Meddela oss senast den 14 november här

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Sidan publicerades