Ange alt-text; vad bilder föreställer.

Skrivarverkstad på landsbygden – låt era idéer bli verklighet

Har er förening idéer på projekt eller aktiviteter att göra hemma i byn? Vill ni ha råd eller stöttning med en ansökan? Anmäl då intresse till höstens skrivarverkstad där ni får hjälp att förverkliga era planer.

Många föreningar har bra idéer men känner sig osäkra på vilka pengar som finns att söka. Andra kanske aldrig sökt stöd tidigare och undrar hur en ansökan egentligen går till. Det här vill Umeå kommun ändra på genom att erbjuda en skrivarverkstad i höst.

Skrivarverkstaden riktar sig till föreningar som verkar på Umeå landsbygd och som vill ha hjälp med att förverkliga sina idéer. På träffen får ni veta mer om vilka föreningsstöd som går att söka och för vilka slags aktiviteter. För de föreningar som har färdiga idéer att gå vidare med så hjälper vi till med en ansökan på plats.

Låter det intressant? Passa på att bolla era idéer tillsammans hemma i byn och anmäl ert intresse senast 15 augusti så hör vi av oss till er med en inbjudan. Skrivarverkstaden kommer genomföras fysiskt och i någon by på Umeås landsbygd. Tid och plats kommer återfinnas i inbjudan.

Anmäl intresse genom att ringa eller mejla via kontaktuppgifterna nedan.

Sidan publicerades