Bild

Ungdomsworkshop i Botsmark

Är du ung och bor på landsbygden? Eller kanske vuxen och engagerad i ungdomsfrågor? Vill du arrangera något kul där du bor i höst eller i vinter? Välkommen till Botsmarks bygdegård måndag 25 oktober för en kväll med unga och landsbygd i fokus.

Kom till Botsmarks bygdegård måndag 25 oktober så berättar vi om vilka möjligheter som finns för dig som ung att ordna roliga saker i din bygd. Kanske är ni ett kompisgäng som vill ordna ett LAN, hålla workshops på olika teman eller ordna ett kulturevent i er by? Kanske har ni tankar på hur er bygd kan bli en ännu bättre plats att bo på? Vi hjälper er att förverkliga era idéer och berättar också om hur du som ungdomsledare kan göra för att stötta.

Kvällen och workshopen ordnas genom ett samarbete av fritidsledare på Mobil mötesplats och Sävar fritidsgård, Föreningsbyrån, Umeå kommuns landsbygdsutvecklare och ungdomsnätverket Kulturstorm. Vi bjuder dessutom på hamburgare!

Ungdomsworkshop i Botsmark
Måndag 25 oktober, klockan 18.00–20.00, förmingel och hamburgergrillning från 17.30
Botsmarks bygdegård

Välkommen du som är ung på landsbygden i åldrarna 12–20 år!
Du som är vuxen och engagerar dig i ungdomsfrågor eller bara är intresserad är också välkommen.

Anmälan

Anmäl dig gärna om du vill vara med på förminglet och äta hamburgare. Vegetariskt alternativ finns. Skicka anmälan till: erik.sandstrom@umea.se senast söndag 24 oktober. Hör också av dig till Erik om du vill delta via distans.

Mer information

Hjälp oss att sprida ordet till fler! Dela gärna inbjudan på Facebook, föreningars webbplatser eller skriv ut och sätt upp på anslagstavlor: Affisch ungdomsworkshop i Botsmark 25 oktober , 806.4 kB, öppnas i nytt fönster. (pdf)

Vill du veta mer om hur du som ung på landsbygden kan ordna aktiviteter eller engagera dig i den lokala utvecklingen? Läs mer här Öppnas i nytt fönster..

Sidan publicerades