välkommen till Pulsen på

Pulsen på är återkommande (digitala) träffar och seminarier för aktörer inom Umeås näringsliv; företagare, forskare, tjänstemän, politiker med flera. Syftet är att skapa en gemensam bild av Umeås styrkor och svagheter med innehåll utifrån analyser och fakta.

Var med och djupdyk i frågor kring Umeås näringsliv där relevanta gäster bjuds in för att lyfta de kunskaper som bidrar till Umeås tillväxt.

Pulsen på arrangeras av Umeå kommun Näringsliv och samtliga tillfällen spelas in. Det går att titta på sändningarna i efterhand som publiceras nedan, de finns även tillgängliga på Coeo när du har registrerat dig.

Letar du fakta, statistik, presentationsmaterial eller nåt annat för att kunna berätta om Umeå? Eller är du nyfiken på att höra vad andra säger om Umeå? Gå in på Berätta om där vi har samlat presentationer och filmer.

Pulsen på - Umeås näringsliv utifrån landshövdingens perspektiv

Vad är landshövdingens syn på Umeå och Västerbottens näringslivsutveckling?

I Umeås är vi, bland mycket annat, duktiga på social hållbarhet och vi som bor här trivs. Vad har det för betydelse för näringslivet? Det och mycket mer tar vi reda på under nästa tillfälle av Pulsen på som gästas av Västerbottens landshövding Helen Hellmark Knutsson.

Datum: torsdag 6 maj

Tid: klockan12.00–12.45

Tidigare tillfällen

29 april : Pulsen på - Umeås tillväxt

Vad är Umeås planer för framtiden? Hur ska det byggas, investeras och var växer företagen? Mark- och exploatering berättar projekt för bostadsbyggande och verksamheter i Umeå kommun.

Här kan du ladda ner Power Point-presentationen Pulsen på Umeås tillväxt

 

22 april : Pulsen på - Umeås ekonomiska läge

Hur går det för näringslivet i siffror och hur ser investeringsläget ut före och efter pandemin? Ni får information om näringslivet i Umeå utifrån en ny rapport från Bisnode.

Här kan du ladda ner Power Point-presentationen Pulsen på Umeås ekonomiska läge

Sändningen publiceras här inom kort, tillsvidare: registrera dig på Coeolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att ta del av sändningen i efterhand.

Sidan publicerades