Förskolan Dungen

Förskolan Dungen är en mindre enhet på Sofiehem och här arbetar sex pedagoger på två avdelningar med totalt 36 barn på huset i gott samarbete med varandra. Till avdelningen Humlan söker vi nu en erfaren förskollärare eller barnskötare som förstärkning i barngruppen under vårterminen 2022. Förskolan ligger precis som namnet Dungen beskriver, bland grönska och i ett lugnt villakvarter. Utevistelse har varit förskolans signum under många år och under läsåret 2021/2022 har vi satt fokus på lärmiljöerna utomhus kopplat till vårt Kvalitetsarbete – "Barns världar". I kvalitetsarbete arbetar vi mot målen kring barnens självständighet och delaktighet och närgranskar barnens samspel med miljön för att den ska utvecklas och vara stimulerande tillsammans med andra barn.

Häng med på en digital rundtur på förskolan här: Förskolan Dungen on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker förskollärare med särskilt utvecklingsuppdrag

Antsällningsform

Tillsvidareanställning med start 2022-08-01.

Sysselsättningsgrad

Heltid, 100 procent

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Önskvärt är om du har facklig utbildning, rekryteringsutbildning eller annan ledarskapsutbildning. Du har flerårig erfarenhet av förskolläraryrket. Meriterande är om du även har erfarenhet av att leda arbetslag i utveckling.

Beskrvining av tjänsten

Vi önskar ditt driv och engagemang att utveckla vår förskoleverksamhet till en jämlik och hållbar förskola. Du vill samverka över avdelningarna för “en förskola-allas barn” och du kommer tillsammans med dina kollegor och din rektor driva utvecklingsfrågor i verksamheterna utifrån de mål som är satta för läsåret. Vår grundverksamhet är vår viktiga stomme för att barnen på förskolan ska erbjudas ett kvalitativt innehåll och du kommer vara aktiv i att förändra, förbättra och säkerställa innehållet utifrån läroplansuppdraget.

Arbetsuppgifterna kommer bestå av det vardagliga arbetet på förskolan som förskollärare med stort fokus på kvalitet utifrån läroplan samt intresse att skapa rum för lärande för att ge barnen bästa möjliga förutsättningar för lärande. Du kommer även ingå i ledningsgrupp med andra ledningsfunktioner på två andra förskolor, det är även meriterande som du arbetat med fackliga frågor för Lärarförbundet.

Ansök redan i dag då vi kommer kalla kandidater löpande under rekryteringens gång och tjänsten kan tillsättas innan sista datum.

Sidan publicerades