Förskolan Fröhuset

Förskolan Fröhuset består av fyra avdelningar med åldersindelade grupper; två 1-3års avdelningar och två 4-5års avdelningar. Vi arbetar nära tillsammans och utgår från ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt med tillgängliga, tydliga, föränderliga och kreativa lärmiljöer. Vårt gemensamma projektarbete, som i år är "Barns relation till naturen", är en viktigt del av vår verksamhet. Vi har en tydlig organisation där vi alla samarbetar för att stötta vårt pedagogiska arbete. För att tydliggöra dagen och verksamheten för alla barn arbetar vi med bildstöd och vi har börjat arbeta med tecken som stöd.

Förskolan har en stor fin gård och ligger härligt omgiven av ett grönområde. Vår utomhusmiljö är en viktig del av vår pedagogiska verksamhet. Gården är indelad i tre zoner där vi fördelar oss i de olika zonerna för att ha en överblick på hela gården och eftersom vi har ett tänk att alla Fröhusets barn är allas.

Häng med på en digital rundtur på förskolan här: Förskolan Fröhuset on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: Barnskötare
    Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-01
    Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
    Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du har erfarenhet av att arbeta med barn på förskola utifrån alla barns bästa. Du har goda kunskaper i svenska samt erfarenhet av samarbete och av att ta ansvar. Har du god digital kompetens är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta Reggio Emilia inspirerat samt erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation. Viktiga förmågor är att vara flexibel, ha förmågan att samarbeta, ta eget ansvar och vara lösningsinriktad/se möjligheter. Vi önskar att du ser både gruppen och det enskilda barnets behov; att du är nyfiken och att arbetar för alla barns bästa.
    Beskrivning av tjänsten: Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta göra vår förskola ännu bättre! På vår förskola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Genom gemensamma kollegiala reflektioner möter vi varandras tankar och växer i vår profession. Därav är det viktigt att du är inlyssnande och kan ge och ta konstruktiv kritik. Du är även nyfiken och medforskande samt vill lära dig tillsammans med barnen och kollegor. Dina arbetsuppgifter utgår från det uppdrag du har i läroplanen för förskolan, Lpfö 18 och din roll som barnskötare.

Kontakt

Jenny Lindhagen
förskolechef
Förskolan Fröhuset
090-16 32 66

Sidan publicerades