Förskolan Glaciären

Glaciären är en förskola med åtta åldersindelade barngrupper. Förskolan ligger på Liljansberget där skogen och naturen är en stor del av förskolans utemiljö. Barnen får tidigt skapa relationer med naturen där lärandet och respekten för vår miljö både ute och inne har stor betydelse. Vi är placerade i ett bostadsområde nära universitetet vilket speglar av sig på vår förskola. Många av våra familjer är flerspråkiga som bidrar till en mångfald som berikar vår förskola och är en tillgång i verksamheten.

Vår förskola blir ofta den första kontakten med en förskola för ett barn. Vi har i dagsläget en hög frekvens på inskolning hos oss. En del relationer blir långvariga medan andra blir kortare. Oavsett längden på barnets vistelse hos oss lägger vi stor vikt på en trygg och bra inskolning för barnen. Vi vill att barnen ska känna trygghet i förskolan och det är vi en viktig del av att bidra till för barnet och dess fortsatta utveckling och tillit i förskolan.

Häng med på en digital rundtur på förskolan här: Förskolan Glaciären on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

 • Tjänst: 2 st Förskollärare
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-08
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad förskollärare.
  Beskrivning av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1-5 år. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.
 • Tjänst: 3 st Barnskötare
  Antsällningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-08
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad barnskötare (gymnasial- eller vuxenutbildning). Du har erfarenhet av att ha arbetet inom förskolan med barn i åldrarna 1-5 år.
  Beskrvining av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1-5 år. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Eva Burlin
rektor
Förskolan Glaciären
090-16 56 68

Sidan publicerades