Förskolan Grönstenen

Förskolan Grönstenen ligger på Carlshöjd intill skolan och har sex avdelningar. Här finns fina skogsområden och en bra utemiljö. Verksamheten präglas av trygghet och tillit, glädje och delaktighet.

Följ med på en digital rundtur på förskolan här: Förskolan Grönstenen on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

 • Tjänst: 2 platser Barnskötare/ outbildad barnskötare
  Antsällningsform: Allmän visstidsanställning, med start 2021-01-10 till och med 2022-06-30.
  Sysselsättningsgrad:
  1 plats Heltid, 100%
  1 plats 75 %
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad barnskötare alternativt outbildad barnskötare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i förskolan. 
  Beskrvining av tjänsten: Arbete med barn 1-5 år. Du kommer att delta i lekar och aktiviteter som exempelvis utevistelse, kreativ lek eller sagostunder samt är behjälplig vid måltider och sovstunder. I arbetet ingår även att utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med förskollärarna.

  I förskolan får barnen tillsammans med barnskötaren möjlighet att utveckla sin fantasi genom att måla, spela spel tillsammans eller arbeta skapande. Rytmik och musik är också viktiga inslag i förskolan. Även omsorg är en del av arbetet. Barnskötaren ser till så att alla barn får uppmärksamhet, att alla får vara med och leka samt att inget barn kommer till skada

Kontakt

Sandra Morén
rektor
Förskolan Grönstenen
090-16 48 70

Sidan publicerades