Förskolan Haga

Här på förskolan Haga finns sex avdelningar på två våningar som är uppdelade i åldersnära grupper varav en är en hörselavdelning för barn 1-5 år och lokalerna är anpassade för döva barn och barn med hörselnedsättning och personalen använder både teckenspråk och talad svenska. Hela förskolan jobbar med tecken som stöd.

Vår vision är att "alla ska få bli sitt bästa jag" och därför är det viktigt att alla har ett reflekterande förhållningsätt jämtemot sig själv och situationerna som vi skapar för barnen.

Häng med på en digital rundtur på förskolan här:Förskolan Haga on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: 2 st Förskollärare
    Antsällningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-01
    Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
    Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad förskollärare.Du har erfarenhet av att arbeta i förskola, gärna flera år. Vi ser gärna att du har utbildning i teckenspråk och/ eller tecken som stöd.
    Beskrvining av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1-5 år. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Katarina Marthin
rektor
Förskolan Haga
090-16 26 89

Sidan publicerades