Förskolan Klumpen

Förskolan Klumpen ligger nära Hedlundadungen, 2 kilometer väst om Umeå centrum. Vi är en Reggio Emilia- inspirerad förskola där barnens kompetens och intresse står i fokus. Vi arbetar i åldersnära grupper och har tre hemvister. Vårt främsta verktyg är pedagogisk dokumentation som används för att synliggöra barnens görande och lärande.

Följ med på en digital rundtur på förskolan: Förskolan Klumpen on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

 • Tjänst: Förskollärare
  Anställningsform: Tillsvidare med tillträde 2022-08-01
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Utbildad förskollärare som har eller har ansökt om lärarlegitimation. Erfarenhet av arbete i förskolan. Som person är du respektfull, ödmjuk och lyssnande i mötet med barn och vuxna. Du är kreativ och driftig och vill utveckla dig själv och vår verksamhet. Ditt bemötande och förhållningssätt är ditt viktigaste verktyg.
  Beskrivning av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1-5 år. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.
 • Tjänst: Barnskötare
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-01
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Du har barnskötarexamen och erfarenhet av arbete i förskola. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av att arbeta i en Reggio Emilia-inspirerad förskola. Du har förmåga att se barnets behov. Vi söker dig som är positiv, flexibel och engagerad. Som person är du lyssnande i mötet med barn och vuxna. Du är kreativ och driftig och vill utveckla dig själv och vår verksamhet. Ditt bemötande och förhållningssätt är ditt viktigaste verktyg. Du är trygg och kommunikativ och är en del i ett ständigt pågående utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor. Din sociala kompetens och personliga lämplighet är av stor betydelse.
  Beskrivning av tjänsten: Som barnskötare är du en viktig del i barnens utbildning. I samarbete med kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan med läroplanen som riktmärke. Du ansvarar även för att barnen erbjuds en god omsorg och ges möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.


Kontakt

Eva Lidén
rektor
Förskolan Klumpen
090-16 26 11

Sidan publicerades