Förskolan Överboda

Överboda förskola och skola ligger cirka 2 mil från Umeå. Den ligger naturskönt i västlig sluttning med vy över de öppna fälten vid Bobäcken och dalgången som sträcker sig fram till Vännäsby. Här finns ett unikt samarbete mellan förskolan, skolan och fritidshemmet som alla finns i samma skolbyggnad. Skolskog, trädgårdsland och storsjung är viktiga samverkansformer mellan skola/förskola.

Förskolan har två avdelningar med åldersnära grupper 1–3 år och 3–5 år. Vi har ett Regio Emilia-inspirerat arbetssätt och utgår från barnens intresse som till stor del utformar vår verksamhet.

På vår förskola väljer vi att jobba aktivt med den omgivande miljön för att på bästa sätt kunna utmana och stimulera lusten till lärande och möjligheten att själv skapa kunskap. Att lärmiljöerna utformas utifrån barnens behov och intressen är en självklarhet.

Vi söker

  • Förskollärare, tillsvidareanställning, heltid, med start 2021-08-02. Vi söker dig som är utbildad förskollärare och har/ansökt om lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har pedagogisk dokumentations utbildning och erfarenhet av TAKK. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta på förskola samt åldersnära grupper och dess lärmiljöer. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av att använda digitala verktyg i dokumentationsarbetet och tillsammans med barn och kollegor.

Kontakt

Ingalill Nordahl-Bring
rektor
Förskolan Överboda
090-16 50 89

Sidan publicerades