Förskolan Rymden

Rymden är en sju avdelningsförskola på Söderslätt. Vi värnar ett nära samarbete mellan avdelningarna för att skapa en god arbetsgemenskap med barnens bästa i fokus. Pedagogerna på Rymden jobbar språkstärkande och med tecken- och bildstöd. Förskolan har en avdelning där det finns ett antal platser vikta för barn med språkstörning. Lärande för hållbar utveckling och arbete med de globala målen vävs in i förskolans vardag och aktiviteter. Det pedagogiska arbetet är projektinriktat och präglas av barnens delaktighet med aktiva, respektfulla och nyfikna pedagoger. Lärmiljöerna är anpassade för att stötta barnens nyfikenhet, fantasi och vilja att kunna själv.

Häng med på en digital rundtur på förskolan här: Förskolan Rymden on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: Förskollärare
    Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-01
    Sysselsättningsgrad: Heltid, 100 procent
    Kvalifikationer: Vi söker dig med förskollärarexamen. Du har erfarenhet av att arbeta med barn i förskolegrupp. Önskvärt är om du har utbildning i tecken som stöd och/ eller har arbetat med tecken som stöd och bildstöd.
    Beskrivning av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1–5 år. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet. Du kommer att leda/delta i föräldramöten och ansvara för utvecklingssamtal. Du planerar, dokumenterar, utvärderar och kvalitetssäkrar verksamheten fortlöpande.
Sidan publicerades