Förskolan Rymden

Förskolan Rymden är belägen på Söderslätt och utökas i augusti till att bli en 8-avdelningsförskola. En av avdelningarna har en speciell inriktning mot barn med tal- och språklig skörhet. I förskolans lokaler finns 4 stycken gemensamma torg där estetiska ateljéer är under uppbyggnad. Förskolan har ett eget tillagningskök.

Vi söker

  • Förskollärare, tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med start 2021-08-02. Vi söker dig som är utbildad förskollärare och har/ansökt om lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn på förskola och har annan pedagogisk utbildning som TAKK/TSS. Önskvärt är om du har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd.

  • Barnskötare, tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med start 2021-08-02. Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som har 1-3 års erfarenhet av att arbeta på förskola. Vi ser gärna att du även har annan pedagogisk utbildning som TAKK/TSS och erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Vi söker dig som är positiv och engagerad, trygg och kommunikativ. Din sociala kompetens och personliga lämplighet är av stor betydelse.

Eva Eriksson
Rektor
Förskolan Rymden
Umeå kommun
090-16 53 10

Sidan publicerades