Förskolan Sandvik

Där den virvlande Umeälven slutligen möter det friska havet – där ligger Holmsund och Obbola, två industripräglade skärgårdssamhällen som knyts samman genom en bro över fjärden. Förskolan Sandvik är belägen på en höjd i Holmsund, ombäddad av grönska med 15 minuters bilfärd från stan och hit går bussar ofta. Idag har förskolan tio avdelningar och är uppdelad i två byggnader.

Vi söker

Anställningsform: 2 barnskötare, tillsvidareanställningar med start 2024-07-29
Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad banskötare alternativt att du har arbetat många år i förskola utan barnskötarutbildning eller så är du nyexaminerad barnskötare. Du har erfarenhet av praktik eller har du tidigare att arbeta på förskola.
Beskrivning av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1–5 år. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

 

Tjänst: Förskollärare
Antsällningsform: Förskollärare, med start 2024-07-29
Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som har erfarenhet av att arbeta på förskola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tecken som stöd.
Beskrivining av tjänsten: Du kommer att ngå i ett arbetslaget med kollegor där du arbetar med att leda undervisning med barns utveckling och lärande. Arbete kommer att vara i huvudsak på en yngrebarns avdelning med 1-3 åringar. I arbetet ingår att arbeta att ha ett nära samarbete med hemmet genom introduktion av nya barn, daglig kontakt med och hålla i utvecklingssamtal.

Kontakt

Monia Svensson
rektor
Förskolan Sandvik
090-163186

Sidan publicerades