Förskolan Smeden

Förskolan Smeden ligger i centrum, Väst på stan, granne med Dragonskolan och vid kanten av Dragonfältet. I oktober 2017 flyttade vi in i vår nya förskola som är byggd med inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Det pedagogiska arbetet är projektinriktat och präglas av barnens delaktighet med aktiva, respektfulla och nyfikna pedagoger. Barngrupperna är åldersindelade och miljöerna är anpassade för att stötta barnens nyfikenhet, fantasi och självständighet.

Följ med på en digital rundtur på förskolan: Förskolan Smeden on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: Barnskötare
    Anställningsform: Vikariat, med start 2022-08-01 till och med 2022-12-30
    Sysselsättningsgrad: Heltid
    Kvalifikationer: Du har barnskötarexamen och erfarenhet av arbete i förskola. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av att arbeta i en Reggio Emilia-inspirerad förskola. Du har förmåga att se barnets behov. Vi söker dig som är positiv, flexibel och engagerad. Som person är du lyssnande i mötet med barn och vuxna. Du är kreativ och driftig och vill utveckla dig själv och vår verksamhet. Ditt bemötande och förhållningssätt är ditt viktigaste verktyg. Du är trygg och kommunikativ och är en del i ett ständigt pågående utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor. Din sociala kompetens och personliga lämplighet är av stor betydelse.
    Beskrivning av tjänsten: Som barnskötare är du en viktig del i barnens utbildning. I samarbete med kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan med läroplanen som riktmärke. Du ansvarar även för att barnen erbjuds en god omsorg och ges möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Eva Lidén
rektor
Förskolan Smeden
090-16 26 11

Sidan publicerades