Förskolan Smöret

Förskolan Smöret ligger på Östra Ersboda, cirka fem kilometer utanför Umeå. Vi lägger stor vikt vid leken som verktyg för att bearbeta, lära, samspela och utvecklas tillsammans. Vi arbetar med att stärka barnens språkutveckling. Förskolan har fem avdelningar och ligger nära natur och olika mötesplatser. Här jobbar glada och intresserade pedagoger med utgång från läroplanen.

Vi har tre avdelningar för små barn (1–3 år) och två avdelningar för större barn (3–6 år). Förskolan omges av en stor gård som har inslag av naturtomt och gränsar till ett mindre skogsparti. Vi ser gården som en tillgång och är därför mycket ute, vilket ger barnen möjligheter till lek och motorisk träning. Vårt mål är att alla barn och föräldrar ska trivas, känna sig trygga och välkomna hos oss.

Häng med på en digital rundtur på förskolan här: Förskolan Smöret on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: Förskollärare
    Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-08
    Sysselsättningsgrad: Heltid
    Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad förskollärare med erfarenhet av arbete inom förskolan.
    Beskrivning av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1-5 år. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Åsa Hernell
förskolechef
Förskolan Smöret
090-16 45 49

Sidan publicerades