Förskolan Snöflingan

Förskolan Snöflingan ligger i ett grönområde med stora möjligheter för barnen att vistas i och utforska naturen. Förskolan ligger nära lekparker och Gammlia och inom området ligger också förskolorna Berghem, och Morgonstjärnan samt Berghemsskolan och Aftonstjärnan (omsorg på obekväm arbetstid).

Förskolan Snöflingan har tre avdelningar med namn som knyter an till snöflingor i olika former, Stjärnan, Pärlan och Prismat och en samisk avdelning som heter Hublluo Länk till annan webbplats.. Hublluo betyder humla på Umesamiska. Förskolan har åldersnära grupper och vi arbetar för att skapa en spännande och lärorik miljö för barnen. Vi lägger stor vikt vid att barn och föräldrar ska känna trygghet att de blir bra bemötta hos oss.

Följ med på en digital rundtur på förskolan: Förskolan Snöflingan on Roundme Länk till annan webbplats.

 

Vi söker

  • Tjänst: Förskollärare
    Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-01
    Sysselsättningsgrad: Heltid
    Kvalifikationer: Utbildad förskollärare, med erfarenhet av att arbeta i barngrupp, gärna minst 2 år.
    Beskrivning av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1-5 år. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.
Sidan publicerades