Förskolan Tallkotten

Förskolan Tallkotten ligger belägen i ett tvåvåningshus på Sandbacka i direkt anslutning till Japanska parken med dess fina damm. I närområdet finns också Gammliaskogen, I-20 skogen, blandad bebyggelse och ett flertal lekparker. Tallkotten är en mindre förskola som har två avdelningar; Kotten för de yngre barnen (1-3 år) och Tallen för de äldre barnen (3-5 år). Under hösten 2022 renoveras byggnaden och under tiden används en tillfällig paviljong som ligger alldeles i närheten.

Vi vill erbjuda barnen möjligheter att utforska och lära tillsammans på ett lustfyllt sätt med alla sina sinnen där barnens intressen och göranden är utgångspunkt. Vi arbetar processinriktat där barn och pedagoger tillsammans går på jakt efter nya idéer och kunskap. Lärmiljöerna både inomhus och utomhus har stor betydelse i vårt arbete med att skapa mening och innehåll i barnens utbildning.

Häng med på en digital rundtur på förskolan här: Förskolan Tallkotten on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: Förskollärare
    Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-01
    Sysselsättningsgrad: Heltid
    Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad förskollärare med erfarenhet av att leda och driva arbetet på förskoleavdelning i enligt med målen i läroplanen. Du är förtrogen med det systematiska kvalitetsarbetet där planering och utvärdering används som motor i undervisningen. Har du erfarenhet av arbete i åldersnära barngrupper, skapande miljöer, utepedagogik, språkutvecklande arbetssätt är det meriterande.
    Beskrivning av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn 1-5 år på förskolan. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att bygga upp, driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Du planerar, dokumenterar, utvärderar och kvalitetssäkrar verksamheten löpande.

Kontakt

Marielle Häggström
rektor
Förskolan Tallkotten
090-16 20 08

Sidan publicerades