Förskolan Tvillingen

Förskolan Tvillingen är en förskola med fyra avdelningar där två avdelningar har 1–3-åringar och två avdelningar har 3–5-åringar. Vi finns mitt i Ersmark och har skogen utanför knuten. Skogen används som vår förlängda gård och nyttjas ofta både vintertid och sommartid.

Vi söker

  • Barnskötare, tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med start 2021-08-02. Vi söker dig som har barnskötarutbildning ohch erfarenhet av att arbeta i förskola.
  • Barnskötare, tjänsten är en allmän visstidsanställning, heltid, från och med 2021-08-02 till och med 2022-06-30. Vi söker dig som har barnskötarutbildning och erfarenhet av att arbeta i förskola.
    Som person är du kreativ, driven, engagerad, flexibel, positiv och vill utveckla dig själv och vårt gemensamma pedagogiska uppdrag. Du ser vikten av ett kollegialt lärande samt värdet av familjers delaktighet och har god förmåga att interagera och samarbeta med barn och vuxna. Du är en nyfiken och hängiven lagspelare som tillför lust i arbetet. Du har förmåga att se fördelar med olikheter, olikheter bland barn och vuxna, olika sätt att tänka och göra. Ett utforskande förhållningssätt är viktigt, eftersom det tillåter barnen att vara delaktiga i utforskandet med egna förslag, teorier och uttryck.

Kontakt

Charlotte Nyberg
rektor
Förskolan Tvillingen
090-16 46 24

Sidan publicerades